Psykiatri og Sundheds borgerblad

 

Noget På Hjerte er et blad, der bliver skrevet af tidligere og nuværende borgere samt medarbejdere fra Psykiatri og Sundhed.

Bladet bliver udgivet hvert kvartal, og vi forsøger i hvert nyt nummer at inddrage aktuelle og relevante emner indenfor ”psykiatrifronten” – emner der kan interessere såvel brugere af psykiatrien, som pårørende, ansatte, beslutningstagere og andre.

Redaktionen mødes en gang om ugen på CTU - Center for træning og udvikling, hvor vi planlægger, koordinerer, skriver og får nogle gode diskussioner om alt, hvad vi kunne have på hjertet.

Skribenterne skriver desuden på deres indlæg/artikler hjemmefra, da tiden der er afsat på CTU er for knap til det blad, vi gerne vil udgive.

Vi har fået rigtig meget positivt feedback på bladet og oplaget er steget væsentligt siden bladets opstart. Det er vi på redaktionen selvfølgelig meget glade for og stolte over – og vi vil fortsat arbejde på at dygtiggøre os og forbedre bladet.

Man er altid meget velkommen til at komme med egne indlæg/ input til bladet, måske kunne man tænke sig at blive tilknyttet som freelancer. Vi kan kontaktes på ctu@outlook.dk

Vi er altid interesseret i at høre om andres opfattelser og meninger om hvad de finder vigtigt at få bredt ud via vores blad. Det kan være mindre som større emner, måske har man et super godt bud på et tema, som redaktionen kunne tage op.

Pt. omdeler vi til ca. 80 enkeltpersoner, samt institutioner. Derudover har vi ca. 100 abonnenter til den elektroniske udgave.

Publiceret 11-12-2015