Psykiatri og Sundheds Udekørende medarbejdere

Som menneske med psykiske vanskeligheder kan du opleve, at dagligdagen er svær at overskue.

Du kan have svært ved at komme op om morgenen, eller slet ikke komme i gang med dagens opgaver. Du kan opleve at dagene flyder sammen for dig og at du ikke får det ud af livet du gerne vil.

Du kan være isoleret og formår ikke selv at ændre det, du kan have brug for støtte til at komme ud blandt andre, eller måske har du bare brug for at snakke om det, der er svært og bremser dig i din hverdag.

Det er sammen med din sagsbehandler, fra Psykiatrirådgivningen i Skive Kommune, du bliver enig om, i hvilket omfang du har behov for støtte til at løse dine udfordringer.

Du har måske ønske om og behov for, at få hjælp til at lære at holde dit hjem, styre din økonomi eller gennemgå din post. Du kan have behov for, at have en person med dig til møder, læge, tandlæge m.m. fordi dette er svært for dig, at klare selvstændigt.

Når du og din sagsbehandler er nået til frem til hvilke ønsker og behov, der skal arbejdes med, begynder samarbejdet med os.

Gennem samtaler og træning bliver du vejledt i at finde løsninger på de udfordringer du står i.

Du vil derefter få støtte fra personer, som du kommer til at kende rigtig godt. De vil støtte dig i det omfang, du og din sagsbehandler er nået frem til.

I vores samarbejde med dig, vil vi altid fokusere på at se dig som den du er og hvilke ønsker du har til dit liv. Vi vil samarbejde dig på en anerkendende og ligeværdig måde. Vi vil sammen med dig arbejde på at du opnår dine mål.

 

 Hvordan får du støtte i egne omgivelser:

  • Kontakt Skive Kommune på telefon 9915 5500 og spørg efter en sagsbehandler fra Psykiatrirådgivningen.

  • Telefontiden er mellem 8.00-9.30 alle hverdage.

Publiceret 06-06-2016