Psykiatri og Sundheds Mestringscentre

Som menneske med psykiske vanskeligheder kan du opleve, at dagligdagen er svær at overskue.

Du kan have svært ved at komme op om morgenen, eller slet ikke komme i gang med dagens opgaver. Du kan opleve at dagene flyder sammen for dig og at du ikke får det ud af livet du gerne vil.

Du kan have brug for at lære eller genlære hvordan man begår sig i fælleskaber

Det er sammen med din sagsbehandler, fra Psykiatrirådgivningen i Skive Kommune, du bliver enig om, i hvilket omfang du har behov for støtte til at løse dine udfordringer.

Du har måske ønske om og behov for, at få hjælp til at lære at holde dit hjem, styre din økonomi eller gennemgå din post. Du kan have behov for, at have en person med dig til møder, læge, tandlæge m.m. fordi dette er svært for dig, at klare selvstændigt.

Når du og din sagsbehandler er nået til frem til hvilke ønsker og behov, der skal arbejdes med, begynder samarbejdet med os.

Du vil derefter få støtte fra personer, som du kommer til at kende rigtig godt. De vil støtte dig i det omfang, du og din sagsbehandler er nået frem til.

Gennem samtaler og træning bliver du vejledt til at finde løsninger på de udfordringer du står i.

Du tilknyttes et af vores mestringscentre, som er en lejlighed, hvor du kan mødes med andre mennesker i samme situation som dig. Du har her mulighed for at være en del af fællesskabet omkring samvær, måltider, diverse aktiviteter eller lignende.

I vores samarbejde med dig, vil vi altid fokusere på at se dig som den du er og hvilke ønsker du har til dit liv. Vi vil samarbejde med dig på en anerkendende og ligeværdig måde. Vi vil sammen med dig arbejde på at du opnår dine mål.

 

Hvordan får du støtte af Psykiatri og Sundheds mestringscentre:

  • Kontakt Skive Kommune på telefon 9915 5500 og spørg efter en sagsbehandler fra Psykiatrirådgivningen.

  • Telefontiden er mellem 8.00-9.30 alle hverdage.

 

Placering af Psykiatri og Sundheds mestringscentre

Aage Nielsens Vej: Aage Nielsens Vej 27 st. tv., 7800 Skive

Rådhuspladsen: Asylgade 1 T 2. sal, 7800 Skive

Theaterpladsen: Frederiksgade 10 C 1. th., 7800 Skive

 

Publiceret 30-10-2017