Psykiatri og Sundheds døgntilbud

Som menneske med omfattende psykiske vanskeligheder, kan du have det svært med at få en dagligdag til at hænge sammen og du kan have det svært med at klare dig selv. Du kan have behov for betydelig støtte og hjælp. 

Dine psykiske vanskeligheder kan gøre, at du har behov for tæt kontakt til personer, der forstår dig og de udfordringer du har. Du har behov for at kunne få kontakt med disse personer gennem hele døgnet.

Det er sammen med din sagsbehandler, fra Psykiatrirådgivningen i Skive Kommune, du bliver enig om, i hvilket omfang du har behov for støtte til at løse dine udfordringer og om du skal bo på et af Psykiatri og Sundheds døgntilbud.

Når du og din sagsbehandler er nået til frem til hvilke ønsker og behov, der skal arbejdes med, og du har fået en bolig i et af vores tilbud, begynder samarbejdet med os.

Du vil bo i en almindelig lejlighed gennem boligforeningen Bomiva, enten i samme opgang eller meget tæt ved det personale, der er der for at støtte dig. Der vil være personale at få fat på hele døgnet.

Gennem samtale og træning vil vi støtte dig med de ting, du i din hverdag har svært ved og til at løse de problemer du står i. Vi arbejder sammen med dig om at du med tiden bliver mere selvstændig.

Du tilknyttes en fælleslejlighed, hvor du kan mødes med andre mennesker i samme situation som dig. Du har her mulighed for at være en del af fællesskabet omkring samvær, måltider, diverse aktiviteter eller lignende. Samtidig har du muligheden for at trække dig tilbage i dit eget hjem, hvis behovet for ro opstår.

I vores samarbejde med dig, vil vi altid fokusere på at se dig som den du er og hvilke ønsker du har til dit liv. Vi vil samarbejder med dig på en anerkendende og ligeværdig måde. Vi vil sammen med dig arbejde på at du opnår dine mål.

 

Hvordan får du støtte af Psykiatri og Sundheds døgntilbud:

  • Kontakt Skive Kommune på telefon 9915 5500 og spørg efter en sagsbehandler fra Psykiatrirådgivningen.

  • Telefontiden er mellem 8.00-9.30 alle hverdage.

 

Placering af Psykiatri og Sundheds døgntilbud

Nordbanevej 22, 7800 Skive

12 døgntilbudspladser og 1 afklaringslejlighed

Aage Nielsens Vej 25-27, 7800 Skive

Fleksibelt antal døgntilbudspladser

 

 

 

Publiceret 06-06-2016